In fiecare zi, din viata unei femei, mainile reprezinta cartea noastra de vizita. Daca unghiile sunt ingrijite, cu aspect lucios si sanatos pot constitui un punct de frumusete.

Asadar lasati mainile dumneavoastra sa vorbeasca

Reconstructia unghiilor cu gel UV va da posibilitatea de a avea o mana mereu impecabila; putand rezolva de acum problemele unghiilor fragile, plate, exfoliate, scurte, erodate sau cu o crestere lenta. Lungi, scurte sau clasice, unghiile dumneavoastra vor fi mult mai rezistente si cu un aspect ingrijit ce se va mentine in timp, iar impreuna cu ultimile modele decorative, strasuri, sticker-e, le puteti da un maximum de eleganta si personalitate. Tendintele anterioare faceau ca folosirea unghiilor false sa se faca doar in preajma unor anumite evenimente sociale deosebite, insa cu timpul aria de utilizare a acestora s-a extins transformandu-le intr-un accesoriu cotidian. Astfel multumita noilor tehnici de reconstructie unghiile dvs. au o durata de viata mult mai mare si pot satisface cele mai exigente gusturi oferind astfel posibilitatea de a avea zilnic o mana feminina si ingrijita intr-un mod deosebit.

Pentru o manichiura impecabila puteti proceda la:
- Acoperirea unghiilor naturale cu gel UV: pentru unghii deja lungi si sanatoase
- Reconstructii unghii cu sablon sau tips: pentru unghii scurte sau subtiri

Tratament in timpul reconstructiei:
In perioada in care se poarta gelul UV va sfatuim sa:
- nu taiati sau piliti mult unghia cu gel sau tips deoarece taind varful unghiei aceasta se poate desigila si exista riscul imbolnavirii prin aparitia de bacterii,ciuperci etc.
- nu incercati sa eliminati singure reconstructia in gel sau cu tips: puteti risca sa apara leziuni grave ale unghiei .

. - folositi o data sau de doua ori pe zi un ulei de ingrijire, un gel sau o crema speciala pentru un masaj la baza unghiei ori un creion hidratant. Aceste tratamente nu numai ca ajuta la intretinerea reconstructiei, dar in plus hidrateaza cuticulele hranind unghia naturala de la radacina.

Tratament dupa reconstructie:
Atunci cand gelul UV se elimina puteti avea o unghie cu aspect normal natural chiar si in cazul in care nu s-au folosit produse speciale de ingrijire. Este de preferat a nu se efectua imediat o alta reconstructie ci sa se astepte macar o luna, timp in care se pot folosi tratamente intaritoare regenerante. Timpul recomandat ca pentru pastrarea reconstructiei este de 12 pana la 18 luni, dupa care se va face macar o luna pauza. Odata incheiata aceasta luna de pauza si tratament SPA se poate trece la aplicarea unei noi reconstructii cu gel.

Cat dureaza reconstructia cu gel:
Odata aplicat gelul UV, acesta rezista pe unghii 3-4 saptamani, dupa care este necesara o noua intretinere, pentru a acoperi unghia naturala crescuta. De mentionat este ca intre sedintele de intretinere se poate efectua si acasa o pilire usoare si aplica un tratament pentru cuticula cu geluri si uleiuri speciale ce au rol de a pastra aspectul impecabil al unghiilor.

Cat timp dureaza aplicarea gelului UV:
Tehnica prevede utilizarea a 3 tipuri de gel care se intaresc la UV in 2-4 min. Se incepe cu aplicarea primului gel care face uniformizeaza unghia si permite adeziunea perfecta a gelului urmator. Cel de al 2-lea gel e cel care confera rezistenta si lungime unde e cazul, si se inchide cu al 3-lea gel pentru luciu, fixare si sigilare a reconstructiei. Tot tratamentul dureaza 2-3 ore.

Cum se elimina o reconstructie:

Eliminarea gelului de pe unghie se face prin pilirea suprafetei unghiei cu o pila speciala cu granulatie mare iar in cazul in care avem tips-uri, se vor introduce intr-o solutie speciala (Nail Off ).

NU SE RECOMANDA ELIMINAREA RECONSTRUCTIEI ACASA.

.

Se poate folosi oja peste gel UV?

Reconstructia poate fi folosita si fara dunga French astfel incat exista libertatea de a valorifica propriile unghii utilizand oje cu culori diferite. Este foarte important insa sa se stearga oja cu un dizolvant fara acetona, pentru a nu opaciza unghia.

Strica unghiile reconstructia cu gel UV?

Reconstructia nu strica unghiile. De mentionat este faptul ca odata aplicat gelul UV, unghia naturala sta la adapost si nu mai este supusa actiunii mediului extern, diminuand astfel procesul de durizare si keratinizare. Unghia de dedesubtul gelului creste mult mai stabila. De asemenea problema cresterii poate fi rezolvata folosind produse speciale pentru ingrijirea unghiei.
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Titlul paginii web

 
 

4

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one